Deltagerbetingelser

Om konkurrencen:
Vores ordkonkurrence er organiseret og afholdt af Region Sønderjylland-Schleswig.

I perioden fra den 1. februar 2024 til den 31. marts 2024 kan du deltage med dit helt eget yndlingsord.
Vores mål er at fremhæve, fejre og frem for alt bevare den ekstraordinære sproglige mangfoldighed i vores tysk-danske grænseregion. Lad os arbejde sammen om at øge bevidstheden om og forbedre synligheden af de oprindelige sprog dansk, tysk, sønderjysk, frisisk og plattysk.

Hvordan kan jeg deltage?
Indsend dit yndlingsord via formularen på vores hjemmeside. Det kan være et ord, som du særligt godt kan lide, som rører dig, får dig til at grine, eller som du bare ikke ønsker skal gå i glemmebogen. Det er ligegyldigt, om det er et tysk, plattysk, dansk, frisisk eller sønderjysk ord. Kom bare an!

Alle ord samles i en samlet pulje og vurderes af en jury af sprogeksperter fra grænseregionen ved hjælp af et pointsystem. Der vil være mindst ét vinderord fra hvert af sprogene i vores grænseregion.

Hvad sker der, hvis flere personer har indsendt det samme favoritord?
Hvis flere personer har indsendt det samme ord, vil heldet afgøre det til sidst ved lodtrækning.

Og hvad sker der med favoritordene efter konkurrencen?
Nu bliver det rigtig spændende! For alle vinderordene vil blive bygget i kæmpestore, 2 meter høje installationer og placeret i grænseregionen. Hvad med en selfie foran dit yndlingsord?

Hvad kan jeg vinde?
Æren og vishedn om, at du har været med til at forme din grænseregion.
Ydermere, er der følgende præmier til privatpersoner:
1. præmie: Partoutbillet til “Rock i Mølleparken 2024” eller billetter til “Flensburger Hofkultur 2024”.
(du bestemmer selv, hvor du helst vil hen)
2. præmie: Billetter til åbningskoncerten af FolkBaltica i efteråret i Husum
3. præmie: en superlækker og velfyldt gavekurv med masser af gode specialiteter fra “Klokkeblomsten” i Padborg.

Deltag som skoleklasse, og vind en pizzafest for hele klassen. Lyder det ikke fedt! Læreren deltager for klassen som repræsentant, og indsender jeres yndlingsord.

Betingelser for deltagelse:
Deltagelse er kun mulig i perioden fra 01.02.2024 – 31.03.2024 kl. 00:59. Hver deltager kan kun deltage én gang. Fysiske personer, der er fyldt 18 år, er berettigede til at deltage. Dit bidrag til ordkonkurrencen må ikke være racistisk eller sexistisk.
En kontant udbetaling af den faktiske værdi eller en ombytning af præmierne er ikke mulig.
Ved at acceptere betingelserne for deltagelse bekræfter du, at oplysningerne om dig selv er korrekte, og at du accepterer og forstår vilkårene og betingelserne.
Ansatte i Regionskontoret og deres nærmeste pårørende er udelukket fra deltagelse.

Beskyttelse af dine personlige data:
Afgivelse af personoplysninger er nødvendig for detagelse. Deltageren er forsikret i, at de personlige data, som han/hun har givet, er beskyttet. Detageren er forsikret i, at de personlige oplysninger, som han/hun har givet, især fornavn, efternavn og e-mailadresse, er sande og korrekte.
Kulturaftalen understreger, at alle deltagerens personlige data ikke videregives til tredjeparter uden samtykke. Retlig prøvelse er udelukket.